Åpningstider
Man-ons 10-23, tors 10-24, fre-lør 10-01, søn 12-22

Antipasti meny

Både kald og varm italiensk mat

Antipasti meny

Antipasti er det italienske ordet for forrett, som bokstavelig betyr «før måltidet». I italiensk mattradisjon består antipastiene vanligvis av kald mat som ost, rå grillede eller marinerte grønnsaker, skinke, salami og andre typer kjøtt. Her på tulla serverer vi både kald og varmmat, og nok slik at det holder til forrett, hovedrett og dessert.

Vår antipastimeny består av:

  • Parmesanaioli, grønn pesto og chiliaioli
  • Hjemmelaget foccacia (Med urter og oliven)
  • Sydhavssalat (Romano, tomat, oliven, løk, fetaost)
  • Tomatsalat (Marinerte klasetomater og løk)
  • Marinerte oliven
  • Paprika fylt med kremost
  • Parmaskinke (Nyskåret italiensk parmaskinke)
  • Ventrecina (Sterk italiensk salami)
  • Trøffel salami
  • Italiensk Talleggio ost (Italiensk halv myk kittost laget av kumelk)
  • Gorgonzola dolce (Italiensk muggost)
  • Kjøttboller i spicy tomatsaus
  • Urtebakte småpotet
  • Kjøtt etter sesong
  • Fisk etter sesong

395,- pp (Ønskes dessert, kan dette serveres mot et tillegg på 55,- pp)